Beter presteren, slimmer organiseren

Samen naar een organisatie met toekomst

De afgelopen zeven jaren waren voor veel bedrijven een zware periode. De algehele economische malaise in Europa heeft van veel bedrijven een grote mate van flexibiliteit gevraagd. Door stagnerende omzet zijn medewerkers ontslagen, investeringen uitgesteld  en belangrijke innovaties op een laag pitje gezet. Mede door deze ingrepen hebben veel ondernemingen het hoofd boven water kunnen houden. Voor veel andere was dit echter niet voldoende om hun voortbestaan te garanderen. Zowel op de arbeidsmarkt als in het bedrijfsleven heeft dit tot een ongekende kaalslag geleid, die herinneringen oproept aan de jaren 80 van de vorige eeuw.

Inmiddels is er weer licht aan het eind van de tunnel. Ook al is dit nog maar een waakvlammetje, het geeft hoop. Veel ondernemingen durven weer voorzichtig te denken aan groei, kansen en nieuwe mogelijkheden.

De afgelopen jaren hebben ook laten zien dat je succesvol kunt zijn door kritisch om te gaan met de eigen organisatie. Succesvol ondernemen is niet altijd een kwestie van harder werken, meer verkopen en steeds nieuwe producten ontwikkelen. Uiteraard is een groei van de omzet een belangrijke voorwaarde voor het succes van uw onderneming. Maar hoe deze omzetgroei wordt gerealiseerd, is mede bepalend voor het succes van uw onderneming. Zo profiteren lean & mean organisaties meer van hun omzetgroei dan bedrijven met een zware overhead.

Toenemende concurrentie, (internationale) regelgeving, veranderende consumptie patronen, nieuwe communicatie- en marketingtechnieken, technologische ontwikkelingen vragen veel van uw ondernemerschap.

Zijn u en uw organisatie in staat deze nieuwe en zware uitdaging aan te gaan? Beschikken uw mensen over de juiste know-how, kunnen uw producten en diensten de concurrentie aan? Soms is het prettig om met een ingevoerde buitenstaander te sparren over de toekomst en kritisch te kijken naar de kansen en mogelijkheden. Taigle International kan voor u die partner zijn, die samen met u uw organisatie brengt naar 3.0.

Met uw kennis en onze visie maken wij uw organisatie samen tot een stevig en succesvol bedrijf.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

drs. Paul Enders & drs. Ernest van Arendonk