ASSESSMENT: ontdek capaciteiten voor strategische beslissingen

Het is belangrijk dat u weet wie u binnen haalt, maar vooral ook wie u binnen heeft

In een concurrerende arbeidsmarkt is het belangrijk dat u weet wie u binnen haalt, maar vooral ook wie u binnen heeft. Een goed inzicht in de kwaliteiten en capaciteiten van medewerkers, die cruciaal zijn voor uw succes op de markt, is dan ook bepalend voor uw ondernemerschap. Met deze kennis kunt u immers de juiste beslissing nemen ten aanzien van de instroom van een nieuwe medewerker of de doorgroei van een waardevolle collega. Medewerkers zijn succesvoller als ze doen waar ze goed in zijn. Taigle International kan u de gewenste informatie geven voor het maken van die strategische keuzes.

Niet alleen opleiding en ervaring zijn belangrijk voor het succes in een functie. Ook persoonlijkheid speelt een niet te onderschatten rol. Kan iemand tegen zijn verlies, weet hij vol te houden, hoe stevig zit hij in zijn vel, is hij doelgericht, durft hij beslissingen te nemen? Vaak zijn deze eigenschappen meer bepalend voor zijn succes, dan zijn opleiding. Het verkrijgen van een echt objectief inzicht in iemands persoonlijkheid is niet makkelijk. Niemand is namelijk echt objectief. Toch draagt dat bij aan het nemen van een overwogen beslissing ten aanzien van in-, door- en uitstroom. Taigle International biedt u het instrument om dit te realiseren.

Door middel van een grondig onderzoek (personality assessment) zijn wij in staat u die objectieve informatie te leveren die u nodig heeft bij het nemen van strategische beslissingen. Wij geven u uitgebreid inzicht in de persoonlijkheid van uw toekomstige of huidige medewerker. Door deze kennis bent u in staat om uw medewerker beter te begrijpen, waardoor u gefundeerde beslissingen kunt nemen over zijn functioneren binnen uw organisatie. Middels dit instrument geven wij u tevens een prognose van hoe succesvol de onderzochte persoon in uw onderneming zal zijn. Daarnaast bieden wij handvatten, die leiden tot succes. Of het nu gaat om het aannemen van mensen of medewerkers die zichzelf moeten ontwikkelen dan wel de ambitie hebben om door te groeien, de personality assessments van Taigle International vormen het perfecte instrument om u te ondersteunen.

Wilt u meer informatie of een gericht advies? Neem dan contact met ons op!